Distriktsläkarmottagning
 

Hos oss arbetar två specialistläkare och två ST-läkare. Vi tror på kontinuitet och jobbar därför aktivt med att Du ska få träffa samma läkare. Vid akutbesök är det inte säkert att detta är möjligt utan vi prioriterar då snabbast möjliga hjälp. Vi hoppas att Du respekterar det.
När våra läkare är på fortbildning/ledigheter kan det hända att du får träffa någon av våra kompetenta vikarier.

Jesper Banck
Specialist i allmänmedicin

Utbildad till läkare vid Göteborgs Universitet. Allmäntjänstgöring i Norge. Specialistutbildad här i Halland. 2011-2015 vid Familjeläkarna i Laholm och under senaste halvåret vid Capio Citykliniken i Halmstad. Född och uppvuxen i Ränneslöv och nu bosatt med familjen i Mellbystrand.

Klara Ordrup
Specialist i allmänmedicin

Utbildad till läkare vid Köpenhamns Universitet. Allmäntjänstgöring i Halmstad. Jesper och Klara känner varandra sedan AT-tiden och har sedan följts åt under specialistutbildningen. Senaste åren arbetat vid Getinge Vårdcentral

Emelie Gull
ST-läkare

Utbildad till läkare, liksom Klara, vid Köpenhamns Universitet. Uppvuxen i Varberg så efter studierna valde Emelie att flytta hemåt till Halland igen. Efter allmäntjänstgöring nu hos oss som ST-läkare i allmänmedicin.

Andreas Kasemo
Leg. Läkare