ALLARP


Det är tack vare alla Er...

Ja så är det faktiskt. Det är tack vare alla Ni patienter som valt Strandängshälsan som vårdcentral som givit oss ert förtroende som vi i dag växer och utvecklas. Våra lokaler är inte längre tillräckligt stora för att kunna ta emot alla. Vi har nu därför påbörjat bygget av en filial i Allarp. Vår ambition är att samma stämning ska råda. Vi vill slå vakt om det lilla och personliga även om vi behöver större lokaler. Vi kommer där kunna erbjuda läkar- och sköterskemottagning, BVC, sjukgymnast med egen sjukgymnastiklokal.

Vi kommer finnas kvar i Mellbystrand!

Vi trivs väldigt bra här och tycker om att finnas nära Er. Strandängshälsan Mellbystrand kommer finnas kvar och bemannas av läkare och sköterska. Vi hoppas dock att ni ska känna er lika hemma i Allarp som i Mellbystrand.